Loading...
Diensten 2019-05-02T13:29:17+02:00

Jullie dag persoonlijk en uniek? Dan kan styling niet ontbreken op jullie mooiste dag! Ik denk en adviseer graag mee door middel van moodboards. We werken samen een thema uit dat goed bij jullie past. Zo kan het een link hebben met jullie hobby’s of jullie lievelings kleur of style.

Het effect van persoonlijke styling is ook dat jullie en de gasten zich helemaal op hun gemak voelen, omdat het zo eigen voelt. Dit geeft zo’n mooie en fijne sfeer, waardoor het echt van toegevoegde waarde is.

Hebben jullie zelf alle materialen verzameld of gemaakt, omdat het zo leuk is om te doen?! Dan kan ik het ook alleen voor jullie neerzetten, zodat jullie daar niet iemand van de familie of vrienden op de dag zelf mee hoeft te belasten.

Willen jullie mijn hulp blijven gebruiken? Dan kan dat natuurlijk. Een mooi vervolg op de styling is bijvoorbeeld ceremoniemeester of weddingplanner.

De prijs zal gebasseerd zijn op de hoeveelheid werk dat verricht moet worden. Op basis hiervan zal ik een passende offerte aanbieden. Incl. de reiskosten van 50km vanaf Zwolle.

CEREMONIEMEESTER

Het zelf voorbereiden van jullie dag vinden jullie veel te leuk. Dat snap ik als geen ander! Maar jullie weten niet goed wie je moet vragen als ceremoniemeester? Het is een hele belangrijke taak. Jullie geven veel geld uit voor jullie mooiste dag, dus het moet ook allemaal goed verlopen zoals jullie het willen. Dit maakt ook dat het een hele drukke taak is. Iets wat jullie misschien niet willen vragen van jullie familie of vrienden. Hierin kan ik jullie heel goed ondersteunen als professioneel ceremoniemeester. Zo geef je iedereen een prachtig feest!

Wat doe ik dan voor jullie?

  • Ongeveer 2 maanden van tevoren hebben we het voorbereidingsgesprek van 2 -3 uur. Op basis van die informatie maak ik een draaiboek. Dit draaiboek nemen we 2 weken voor de trouwdag samen helemaal door en maken het dan definitief.
  • In de week van de bruiloft neem ik met alle leveranciers contact op, om mij voor te stellen en de gemaakte afspraken definitief te maken.
  • Op de dag zelf ben ik het aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten en de leveranciers. Ik zorg dat alles volgens ons draaiboek verloopt, zodat jullie onbezorgd kunnen genieten, met jullie gasten!

Uitbreiding hierop is mogelijk op basis van jullie behoefte, zoals styling en/ of contactpersoon.
De prijs zal gebaseerd zijn op de hoeveelheid werk dat verricht moet worden. Op basis hiervan zal ik een passende offerte aanbieden. Incl. reiskosten binnen een straal van 50km vanaf Zwolle.

WEDDINGPLANNER

Het voorbereiden van een trouwdag is super leuk, maar ook heel veel werk. Zien jullie hier wat tegen op? Of hebben jullie er niet al die tijd voor (over)? Of willen jullie gewoon alleen maar genieten en geen stress of geregel? Het inzetten van een professioneel weddingplanner is dan ideaal voor jullie!

Wat doe ik dan voor jullie?

  • In ons eerste voorbereidingsgesprek nemen we jullie hele dag door met al jullie wensen en ideeën. Tijdens dit gesprek en de gehele voorbereiding sta ik jullie bij met adviezen, oplossingen en tips.
  • Ik help jullie aan leveranciers die bij jullie wensen en ideeën passen. De eventuele kortingen die ik kan bedingen zullen ten gunste komen van jullie.
  • Alle plannen en acties zet ik om in een detailplanning. Hierdoor weten zowel jullie als ik wie wanneer wat moet gaan regelen. Van de trouwdag zelf maak ik een volledig draaiboek.
  • Zowel in de voorbereidingstijd als op jullie trouwdag ben ik het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers.
  • En op de dag zelf ben ik jullie ceremoniemeester.

Uitbreiding hierop is mogelijk op basis van jullie behoefte, zoals moodboard, styling en/of budgetbewaking.

De prijs zal gebaseerd zijn op de hoeveelheid werk dat verricht moet worden. Op basis hiervan zal ik een passende offerte aanbieden. Incl. reiskosten binnen een straal van 50km vanaf Zwolle.

DETAILPLANNING

Wanneer moeten jullie nu alles gaan regelen of geregeld hebben? Iedereen zal ook wat anders zeggen. Geeft dit veel stress? Dat is zonde.

Wat doe ik dan voor jullie? Ik kan met jullie plannen en gegevens een detailplanning maken over de voorbereidingsperiode. Ik zal op vaste momenten jullie benaderen over de stand van zaken, zodat alles op rolletjes verloopt. Dit alles is ook zeer geschikt via mail en/of skype.

Uitbreiding hierop is mogelijk op basis van jullie behoefte, zoals een draaiboek van de trouwdag, ceremoniemeester en/of weddingplanner.

Kosten €150,00 excl. BTW, op basis van online contact (excl. reiskosten 50 km vanaf Zwolle)
Kiezen jullie hiervoor dan ontvangen jullie de volgende korting:
Draaiboek – € 25,00
Ceremoniemeester – € 55,00
Weddingplanner – € 150,00

OVERIGE MOGELIJKHEDEN

Ik kan ook een aantal andere zaken voor jullie regelen.

Zoals het creëren van een draaiboek voor de trouwdag.
Contactpersoon zijn voor gasten en leveranciers tijdens de voorbereidingsperiode.
Het verzorgen van de styling voor de trouwdag.
Helpen met het uitzoeken van de juiste leveranciers.