WIE BEN IK?

Margriet ís Puur Trouwen en dé weddingplanner uit Zwolle. Mijn passie is om mensen te verzorgen en te ontzorgen. En omdat te mogen doen voor jullie, tijdens de voorbereidingen en/of op jullie bruiloft is een grote eer voor mij.

Mijn kracht als weddingplanner

Ik ben enthousiast, creatief, praktisch, nuchter, ik heb oog voor detail en dat alles met veel persoonlijke aandacht.

Na het krijgen van het compliment: “Onzichtbaar aanwezig, maar altijd zichtbaar wanneer nodig”, dacht ik: Ja dat is nu net zoals ik het wil!

Werkwijze Puur trouwen

Omdat ik geloof dat elke bruiloft uniek is, bied ik geen pakketten aan, maar maatwerk. Puur op basis van jullie wensen en behoeften.

In een vrijblijvend (en kosteloos) kennismakingsgesprek kunnen we jullie wensen en behoeften in kaart brengen. Daarnaast is het ook erg belangrijk om te ontdekken of er een wederzijdse klik is. We gaan tenslotte een bijzondere tijd tegemoet samen.

Gebaseerd op de hoeveelheid werk, zal ik een passende offerte maken. Dit zal zeker geen uurtje- factuurtje worden. Na een akkoord is het voor mij erg belangrijk dat we het samen gaan doen. Zodat het jullie bruiloft wordt, die zelfs jullie eigen verwachtingen overtreft!

KENNISMAKEN MET DÉ WEDDINGPLANNER!

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek…. en we gaan het samen ontdekken!

Ja! Wij zijn nieuwsgierig!

MIJN ERVARINGEN

Na mijn Bachelor Facility management heb ik 15 jaar werkervaring opgedaan in de facilitaire dienstverlening. Hierbij heb ik aan vele grote projecten gewerkt, zoals meerdere grote groepen mensen op leeftijd verhuisd naar een nieuwe zorglocaties of grote kerstmarkten georganiseerd waarbij 3700 mensen hun kerstgeschenk kwamen shoppen.

Inmiddels bestaat Puur Trouwen 6 jaar en heb ik ongeveer 40 bruidsparen op heel veel verschillende manieren mogen ondersteunen in hun voorbereidingen, in een periode waarin Corona de invulling van de dag beïnvloedde, maar vooral op hun droombruiloft!

Het organiseren zit me dus in het bloed en als ik daardoor kan zorgen dat het voor mensen nog mooier en fijner wordt, krijg ik daar ontzettend veel energie van!

Puur Trouwen nieuwsbrief ontvangen?!

Waar ben ik zoal mee bezig? Wat heb ik gedaan? Wat zijn mijn ervaringen? En nieuwe inspiratie.

Een kijkje in mijn leven als weddingplanner. Hoe leuk is dat?!!

Ben je er ook benieuwd naar? Meld je dan nu aan voor mijn nieuwsbrief en je ontvangt het 3-4 keer per jaar in je mail.

Ja, ik ontvang graag de nieuwsbrief.

MIJN SAMENWERKINGEN

Met deze leveranciers heb ik de afgelopen jaren erg fijn samengewerkt en kan ik dan ook zeker aanraden.

trouwevent        Wishes and Weddings

trouwfotograaf  Yourweddingphotos      (credits voor deze foto)

Dennis Esselink fotografie

For love we live               (credits foto’s Home page)

trouwlocaties    Ooster-schelde

Landgoed Huis ter Eerbeek

Landgoed den Alerdinck

haar & make-up Make-up & Zo

www.partylooxx.nl

bruidstaarten     Corners cake

Cheffis Pastries

trouwringen       Atelier Goudwerk

Coco Goud & Edelsmederij

Wpnn Puur trouwen
Puur trouwen duurzaam trouwen

Puur Trouwen Magazine

Willen jullie graag mijn eigen Puur Trouwen Magazine ontvangen? Stuur me dan een mailtje. De verzendkosten breng ik wel graag in rekening, maar dan krijgen jullie het magazine van mij kado!

Puur Trouwen Magazine