Loading...
Over Margriet 2019-04-16T15:46:12+02:00

Margriet

Margriet ís Puur trouwen. Ik sta voor ontzorgen, enthousiasme, creativiteit, improviseren, resultaatgericht en alles met persoonlijke aandacht. Ik weet op een verzorgde manier wensen van het bruidspaar om te zetten in een unieke en persoonlijke dag van hun dromen.

MIJN KRACHT

Persoonlijke aandacht, oog voor detail, gastvrouwschap; “onzichtbaar aanwezig, maar altijd zichtbaar wanneer nodig”(citaat bruidspaar R&M). Maar ook organiseren en timemanagement; ik weet wanneer iets nodig is en wat handig of praktisch is.

ERVARING

De basis is jaren lange horeca-ervaring, van cateraar tot hotel. Daarnaast mijn opleidingen en werkervaring binnen Facility management. De laatste jaren heb ik hierin grote projecten gedaan, als grote groepen mensen verhuizen, 10 daagse kerstmarkten organiseren voor 3700 man. Beide hebben veel overeenkomsten met bruiloften; leveranciers selecteren, plattegronden, uitnodigingen, draaiboeken, gastvrouw, etc. Welke goed van pas komen voor Puur trouwen.

PERSOONLIJK

Ik ben 37 jaar en in 2007 hebben Erik-Jan en ik onze eigen prachtige trouwdag beleefd. We hebben inmiddels 2 kinderen. Ik woon sinds 2005 met veel plezier in Zwolle, daarvoor heb ik gestudeerd en gewoond in Groningen.

logo wwnn
deelnemer ww logo
aiw-leden-badge