De styling van jullie bruiloft zorgt dat de dag persoonlijk en uniek wordt. Als bruiloftstylist kan ik jullie hierin volledig of gedeeltelijk ontzorgen en verzorgen.

Moodboard voor jullie bruiloft

Door middel van moodboards werk ik jullie ideeën en wensen uit. Zo breng ik het letterlijk in beeld en zien jullie dat dit plan helemaal naar wens is. Dan ga ik op zoek naar spullen en materialen. Deze worden aangeschaft, gehuurd of zelf gemaakt. Op jullie bruiloft zelf ga ik de betreffende ruimtes stijlen volgens ons plan.

Styling van de bruiloft locatie

Verschillende ruimtes kunnen gestyled worden; zoals de entree, de ceremonie, de dinertafels en/of jullie bruiloftsfeest. Net wat jullie willen.

Willen jullie de styling zelf bedenken, aanschaffen en/of maken? Dat is helemaal prima, dan laat je alleen het versieren van de ruimtes aan mij over! Hebben jullie daar op jullie trouwdag geen extra werk van.

Een mooie combinatie met styling is ceremoniemeester . Tijdens de dag kan ik zorgen dat alle ruimtes er goed uitzien, kunnen we materialen meerdere keren op de dag inzetten en zorg ik voor een goed verloop van de dag. Ik heb hier een toffe gastblog “Ceremoniemeester i.c.m. styling”, over geschreven waarin ik jullie meeneem op een dag dat ik beide rollen mocht vervullen, met mooie foto’s.

KENNISMAKEN MET DÉ WEDDINGPLANNER!

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek…. en we gaan het samen ontdekken!

Ja! Wij zijn nieuwsgierig!

REFERENTIE STYLING BRUILOFT

Kasim & Chantal

“Margriet heeft de styling van onze bruiloft op zich genomen. Hierbij heeft ze op een creatieve manier van een mooie locatie, een prachtige locatie gemaakt! Ze
overlegt hierbij alles goed met het bruidspaar en heeft hierin ook echt een meerwaarde.

Niet alleen heeft Margriet onze styling goed gedaan, ook was ze ceremoniemeester op onze dag. Ze heeft ook serieus veel tijd en energie in de voorbereiding gestopt en doet altijd dat stapje extra, zelfs als je daar niet om vraagt.

Tot slot is het ook goed om te weten dat Margriet persoonlijk betrokken is en fijn in de omgang. Het laat dan ook geen twijfel dat wij iedereen van harte willen
aanraden om met Margriet in zee te gaan!”

Puur Trouwen Magazine

Willen jullie graag mijn eigen Puur Trouwen Magazine ontvangen? Stuur me dan een mailtje. De verzendkosten breng ik wel graag in rekening, maar dan krijgen jullie het magazine van mij kado!

Puur Trouwen Magazine