Trouwen tijdens corona

Hoe gaan we trouwen?

Het is ongekend en nog steeds onwerkelijk in welke tijden we nu met elkaar leven. En zoveel onzekerheden, met name over hoe lang dit allemaal nog gaat duren. En deze manier van leven past zo niet in ons beeld van een trouwdag. Dus gaan jullie daar dan mee om? Het is enorm schakelen en opnieuw keuzes maken. En dat is balen, want zo hadden jullie het je niet voorgesteld. Ik snap dat ook zeker dat je het uit wilt stellen tot het moment dat we elkaar weer vast mogen houden om te knuffelen, te feliciteren en te dansen. Maar er zullen ook genoeg redenen zijn om wel te willen trouwen, gewoon omdat jullie graag getrouwd willen zijn, omdat jullie graag willen samenwonen, of omdat zaken beter geregeld zijn bij een hypotheek of een zwangerschap.

Als trouwplanner denk ik graag mee!

Op deze pagina neem ik jullie als trouwplanner, ook wel weddingplanner, graag mee naar wat er dan wel mogelijk is. Want als jullie besluiten wel te gaan trouwen, maak er dan ook een feest van, want het blijft een bijzondere dag. En ik ben er van overtuigt dat deze zeker zo bijzonder zal worden, omdat er nog steeds heel veel mogelijk is!

KENNISMAKEN MET DÉ TROUWPLANNER!

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek…. en we gaan het samen ontdekken!

Ja! Wij zijn nieuwsgierig!

3 Tips voor trouwen tijdens corona

Hier volgen een aantal tips waar jullie aan kunnen denken op de trouwdag zelf. Zodat ondanks de coronarichtlijnen het toch een prachtige volwaardige dag wordt.

Tip 1 Weggeven van de bruid

Weggegeven worden door je vader, moeder of broer, dat is vaak al een grote wens en hoort voor velen bij een bruiloft. Dit kan nog steeds. Als je nog thuis woont, behoor je tot hetzelfde huishouden en is het geen probleem. Is dit niet meer het geval: maak een mooi versierde stok van 1,5m en houd deze allebei aan een uiteinde vast. Of ieder een ballon verbonden met 1 lange slinger, om de verbondenheid te laten zien en voelen. Degene die je weggeeft kan dan voor je uitlopen of naast je lopen, afhankelijk van de breedte van het gangpad.

Tip 2 Taart en toost op jullie bruiloft

De gasten moeten verplicht aan een tafel zitten. Aan een grote tafel kun je 2 duo´s zetten of meerderen uit een huishouden. Versier de tafels met bloemen, naamkaartjes, kleine flesjes bubbels en prachtige cupcakes. Jullie als bruidspaar kunnen een in dezelfde stijl een klein aansnijtaartje nemen. Zo kunnen jullie nog steeds een taart aansnijden. Iedereen plopt allemaal tegelijk hun flesje en PROOST!

Tip 3 Huwelijksfelicitaties

We mogen elkaar helaas niet knuffelen en een dikke zoen geven als felicitatie. En dat is raar, want dat hoort erbij en zo laat je zien hoe blij je voor de ander bent. Maar ook hier zijn andere manieren: je handen tegen elkaar en licht buigen, een hartje maken met je handen, een hand op je hart leggen. Mijn ervaring is dat de mensen elkaar veel langer en dieper in de ogen aankijken. Er is dan echt oprecht contact en zo ben je echt even verbonden met elkaar.

Als weddingplanner heb ik nog 7 tips uitwerkt, om de dag helemaal compleet te maken. Want dat gun ik jullie zo. Willen jullie ze allemaal ontvangen? laat je gegevens HIER dan gerust achter, dan worden ze jullie toegestuurd.

Toffe website

Met verschillende toffe leveranciers hebben we een aparte website gemaakt met nog meer informatie over trouwens tijdens corona. Om jullie bruidsparen te laten zien wat er mogelijk is en waar jullie om kunnen denken. We hopen dat met deze informatie en voor jullie makkelijker wordt om keuzes te maken. En dat als jullie er voor kiezen om de trouwdag door te laten gaan tijdens corona, dat jullie je weer gaan verheugen op een fantastische dag.

Weet ook dat de leveranciers heel graag met jullie meedenken. In de trouwbranche werken alleen maar creatieve mensen en we willen allemaal meehelpen aan jullie mooiste dag.

www.trouwentijdenscorona.nl

Deze website heb ik samen met de volgende leveranciers opgezet;

fotograaf  Dennis  van Dennis Esselink Fotografie

videograaf  Wilmard  van Filmard

trouwvervoer  Mattheo   van Nostalgico

Tijdens de fotoshoot hadden een toffe samenwerking met de Kaaihof als trouwlocatie, Willemijn van Bloemijn voor de prachtige bloemen en Wendy van Jumelet voor de heerlijke sweettable. Goede leveranciers die met jullie meedenken en waar op korte termijn vaak veel mee te regelen valt.

In 10 stappen naar jullie droombruiloft

In 10 stappen neem ik, als trouwplanner, jullie mee in het organiseren en vormgeven van jullie droombruiloft. Het overzicht dat dit gaat brengen zal zorgen voor veel minder stress en meer genieten!

Ja, ik ontvang graag het ebook