Trouwlocatie-stress na coronamaatregelen

Ja!!! We mogen weer!!!! Op vertoon van de QR code of het kunnen laten zien van een negatieve test mag er weer gedanst worden en is de 1,5m weg. Hoe fijn is dat!

Het niet kunnen feesten was voor veel bruidsparen de reden om hun bruiloft te verzetten. Maar daarnaast gingen er ook een heleboel andere soorten feesten niet door. En dit wordt nu massaal allemaal opnieuw ingepland en ingehaald. Met als resultaat? De volgende uitdaging;

trouwlocatie het Laer Puur trouwen

Heeft jullie gekozen trouwlocatie nog wel plek op jullie datum?

Veel bruidsparen hebben tijdens lockdown hun bruiloft een jaar verder verplaatst en dat was vaak geen probleem. Maar bruidsparen die nu het plan hebben om te willen gaan trouwen komen nu voor deze uitdaging te staan. Het jaar 2022 loopt al aardig vol en veel eerder dan andere jaren komen er al aanvragen binnen voor 2023.

Deze uitdaging vraagt opnieuw creativiteit van ons. Weer denken in mogelijkheden en misschien soms flexibel zijn…

Wat kun je als bruidspaar doen?

Ga eerst na wat het belangrijkste voor jullie is; jullie trouwdatum of jullie trouwlocatie? En misschien is dit wel allebei?

Trouwdatum belangrijkste? Dan wordt dat leidend in jullie locatiekeuze en moeten jullie rond gaan kijken wie op die datum beschikbaarheid heeft.

Trouwlocatie belangrijkste? Dan zal de agenda van de locatie jullie trouwdatum kunnen gaan bepalen.

Is voor jullie beiden het belangrijkste? Dan kan het zijn dat jullie geduld moeten hebben en een jaar moeten wachten.

Door deze vragen langs te gaan, zullen jullie merken wat de voorkeur krijgt. Willen jullie niet langer wachten dan zullen jullie de eerste ideeën moeten aanpassen. Hebben jullie geduld, dan kan het wel gaan zoals jullie in eerste instantie hadden bedacht.

trouwlocatie in Eerbeek Puur trouwen

Kunnen we nog wel trouwen in 2022?

Ik heb deze vraag al een paar keer gehad van bruidsparen die mij belden. Dat is zeker niet onmogelijk. Want gelukkig bieden heel veel gemeentes heel veel plekken waar jullie mogen trouwen. En dus blijft er heel veel keuze. Jullie moeten alleen rekening houden dat op populaire data en locaties geen plek meer zal zijn. Als je als bruidspaar daar van kan afwijken, zijn er echt nog wel genoeg mogelijkheden voor jullie droombruiloft!

Voordelen van een trouwplanner

Hierin kan het hebben van een trouwplanner wel een voordeel zijn. Wat zou ik dan voor jullie kunnen betekenen? Ik kan een planning maken waarin precies staat wat voor jullie bruiloft nodig is en wanneer dat geregeld moet zijn. Zo wordt er aan alles gedacht en ook op tijd!

Met mijn netwerk kunnen we snel schakelen en komen tot keuzes in niet alleen trouwlocaties maar ook andere leveranciers. Het zal jullie zoektocht aanzienlijk korter maken qua tijd.

Hierbij kunnen jullie nog steeds heel veel zelf doen, ik geef alleen een beetje sturing.

En op jullie bruiloft zorg ik dat alles super verloopt en dat iedereen kan genieten van jullie dag!

Jullie mogen altijd vrijblijvend en kosteloos informatie opvragen om een goed beeld te krijgen van mij en mijn dienstverlening. In deze blog kun je ook een indruk krijgen https://puurtrouwen.com/5-kenmerken-trouwplanner/

Veel succes! En vergeet vooral niet te genieten van de voorbereidingen, want die zijn al het halve feestje!!