Weddingplanner helpt met jullie voorbereiding!

Jullie hebben een druk leven of zijn niet goed in organiseren of niet altijd in Nederland of de gezondheid laat het niet helemaal toe, maar toch willen jullie de bruiloft van jullie dromen. Kies dan voor een professionele weddingplanner of ook wel trouwplanner.

Jullie worden dan volledig verzorgd en ontzorgd tijdens de voorbereidingen en op jullie bruiloft. Maar niet alleen jullie, ook jullie familie en vrienden. Geen stress, maar puur genieten voor iedereen!

Wat doet een weddingplanner?

Nadat jullie wensen en ideeën duidelijk zijn, stel ik een detailplanning op. En ga ik aan de slag met het vinden van de juiste leveranciers in mijn netwerk, dit zal jullie heel veel tijd schelen. Ik adviseer in de dagindeling en zo komen we tot een mooi draaiboek van jullie bruiloft. Uiteraard beslissen jullie alles en adviseer ik.

Op jullie bruiloft ben ik als professioneel ceremoniemeester het aanspreekpunt voor jullie gasten en leveranciers. En zorg ik er voor dat de hele dag verloopt zoals we dat met de leveranciers hebben afgesproken en zoals we het met elkaar hadden bedacht.

In mijn blog “5 Kenmerken van een trouwplanner” krijgen jullie nog meer indruk van mijn rol als trouwplanner/ weddingplanner. Leuk om lezen!

KENNISMAKEN MET DÉ WEDDINGPLANNER!

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek…. en we gaan het samen ontdekken!

Ja! Wij zijn nieuwsgierig!

REFERENTIE WEDDINGPLANNER

“Het effect van de hulp van Margriet bij onze bruiloft was grandioos. Eigenlijk heeft ze ons compleet ontzorgd. In de voorbereiding was ze betrokken, creatief, snel en zeer precies en op de bruiloft was ze alles wat we nodig hadden. Achter de schermen had ze alles onder controle, onzichtbaar aanwezig, maar altijd zichtbaar wanneer nodig. In één woord: geweldig!”

Puur Trouwen Magazine

Willen jullie graag mijn eigen Puur Trouwen Magazine ontvangen? Stuur me dan een mailtje. De verzendkosten breng ik wel graag in rekening, maar dan krijgen jullie het magazine van mij kado!

Puur Trouwen Magazine