PROFESSIONELE CEREMONIEMEESTER

Door een ceremoniemeester professioneel in te zetten op jullie bruiloft worden niet alleen jullie verzorgd en ontzorgd, maar ook jullie familie en vrienden. Je gunt iedereen op jullie bruiloft een feest!

Waarom professioneel ceremoniemeester?

Als professioneel ceremoniemeester kan ik het “ja-woord” missen, door bijvoorbeeld op dat moment alles klaar te zetten voor de toost en taart.

Vooraf begeleid ik jullie in het draaiboek en indeling van jullie bruiloft. Op deze manier zal de dag voor iedereen goed en fijn verlopen, zonder overbodige wachtmomenten of haast. Ik ben zowel het aanspreekpunt voor jullie gasten als jullie leveranciers. Zo kunnen jullie genieten van de dag en elkaar en hoeven jullie niets te regelen. Waar nodig kan ik als professioneel ceremoniemeester improviseren en anticiperen, zodat jullie bruiloft boven jullie verwachtingen en dromen verloopt! In een blog “Waarom een professioneel ceremoniemeester” ben ik hier nog wat uitgebreider op ingegaan. Leuk om te lezen!

Doordat ik er al de hele dag ben als ceremoniemeester kan ik ook heel goed taken op mij nemen voor de styling. De afgelopen jaren is dit een ideale combinatie gebleken. Je kunt beide taken erg mooi in elkaar over laten lopen gedurende de dag.

Kortom; geen stress, alleen maar genieten, voor iedereen!!

KENNISMAKEN MET DÉ WEDDINGPLANNER!

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek…. en we gaan het samen ontdekken!

Ja! Wij zijn nieuwsgierig!

REFERENTIE PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTER

Jiri & Maria

“Dankzij Margriet is onze bruiloft perfect geworden! Na het eerste contact zou ze ons begeleiden bij de styling, maar het werd al snel duidelijk dat we overal wel wat hulp bij konden gebruiken. Uiteindelijk heeft Margriet de styling, draaiboek en ceremoniemeesterschap verzorgd. Tijdens de voorbereiding was het altijd mogelijk om te overleggen en bood Margriet direct hulp aan wanneer dat nodig was, ze voelde erg goed aan waarbij we extra hulp konden gebruiken. Ook extra locatiebezoeken waren geen enkel probleem. Ze heeft haar netwerk gebruikt zodat we prachtige bloemen, taart en extra decoraties ter beschikking hadden.

Op de bruiloft zelf heeft Margriet ons als ceremoniemeester compleet ontzorgd, alles was tot in de puntjes verzorgd. Ze was direct een natuurlijk aanspreekpunt voor de gasten gedurende de dag en tot laat in de avond verliep alles zoals gepland.

Wij kunnen Margriet dat ook ten zeerste aanraden!”

Fotocredits Peter Lammers – Your Wedding Photo´s

Puur Trouwen Magazine

Willen jullie graag mijn eigen Puur Trouwen Magazine ontvangen? Stuur me dan een mailtje. De verzendkosten breng ik wel graag in rekening, maar dan krijgen jullie het magazine van mij kado!

Puur Trouwen Magazine